Zařízení & příslušenství
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Příprava 10min.
Celkový 24hod.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kostičky (1,5 cm)
-
½ polévkové lžíce medu
-
1 čajová lžička sójové omáčky
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
½ svazku čerstvé petržele
-
220 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kousky 3 cm
-
200 gramů anglické slaniny plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku
-
200 gramů masa z klobásy
-
20 gramů hříbků, sušených namočených ve vodě 1 hodinu předem
-
1 vejce
-
1 polévková lžíce tymiánových listů, čerstvých
-
2 polévkové lžíce koňaku (nebo jiného alkoholu)
-
1 vrchovatá čajová lžička soli dle chuti
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého dle chuti
-
1 bobkový list, sušený
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20 g
Kalorie
1055 kJ /
253 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Alpský sýrový toast
25 Min
Portugalská zelená vejce
50 Min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Paštikové penízky
1 Std. 15 Min
Amaretová očka
2 Std. 40 Min
Kachní paštika s olivami
2 Std. 40 Min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Keine Bewertungen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 Min
Pomerančový curd
35 Min
Pohankové miništoly
1 Std. 50 Min
Arašídové cookies na druhou
30 Min
Zázvorové rohlíčky
3 Std.